Избeри според марка автомобил
Продуктовата гама на австрийската марка BAREN се отличава с наистина висококачествени акумулатори. Затова, не е изненада, че именно техният модел BAREN Profi 60ah е и най-продаваният модел акумулатор на КИТ-93 през последната една година!

Този акумулатор използва технологията „калций – калций“ или с други думи – запечатан акумулатор, който е напълно необслужваем. Това означава, че BAREN Profi 60ah не се нуждае от никаква допълнителна поддръжка! Предимствата му, които го правят фаворит на клиентите, обаче не се изчерпват само с това. BAREN Profi 60ah, също така се отличава с по-дълъг живот – цели 6 години.
Наред с пълната липса на обслужваемост и дългият живот, този акумулатор печели все повече почитатели и с достъпната си цена. В магазина на официалният представител на BAREN, за България, КИТ-93 можете да закупите BAREN Profi 60ah на ЕКО цена от 125 лв., с две години гаранция.

BAREN Profi 60ah е толкова добър, че е предпочитан от производителите на Opel, Citroen, Reno, Peugeot и редица други водещи марки автомобили, като акумулатор за първо вграждане.