Избeри според марка автомобил
BAREN Profi 95ah, 850A е един от по-нестандартните акумулатори, които КИТ-93 предлага на своите клиенти. Той е произведен в Австрия, което само по себе си означава, че е с изключително високо качество. По-специалното при BAREN Profi 95ah, 850A е фактът, че той не става за всеки автомобил. Нещо повече – този акумулатор предназначен само за марките Шевролет и Опел и по-специално за техните дизелови модели Каптива и Антара. Акумулаторът е изработен в специфичните, за тези модели коли, размери 300х175х190, оборудван е с ляв полюс и висок стартов ток от 850А.

Предимствата му, обаче далеч не се изчерпват само с това! BAREN Profi 95ah, 850A е абсолютно необслужваем, което означава, че не се нуждае от допълнителна поддръжка. Също така, неговият живот е значително дълъг - цели 6 години. Всички тези изключителни характеристики са направили BAREN Profi 95ah, 850A предпочитан акумулатор за първо вграждане за водещи марки автомобили, като Opel, Citroen, Peugeot, Reno и други.

Този и още стандартни и нестандартни модели акумулатори и аксесоари за тях Ви очакват в магазина на КИТ-93! Независимо дали Вашият автомобил е сред по-масовите модели или е по-екзотичен, бъдете сигурни, че при нас ще откриете най-добрия акумулатор за него. Специалистите на КИТ-93 ще Ви консултират и помогнат да направите оптимален избор на акумулатор за Вашия автомобил.