Избeри според марка автомобил
Фирма КИТ-93 няма търпение да Ви представи най-новият модел акумулатори в своя богат асортимент. Те са дело на водещият, немски производител VARTA.

По правило, всички акумулатори с марка VARTA се характеризират с превъзходно качество и са способни да оправдаят очакванията и на най-взискателните клиенти. Характерно за водещият, немски производител е постоянния стремеж към иновации, при производството на акумулатори. Именно, благодарение на стремежът към иновация и годините технически опит, Джонсън Контрол представя уникалният си нов модел. Най-новото попълнение в продуктовата гама на производителя са бюджетните акумулаторите ABS. Те са произведени в град Ханове, в Германия и спадът към класът на бюджетните акумулатори.

Ниската им цена, обаче далеч не означава компромис с качеството! Тези акумулатори успяват да покрият високият стандарт на Джонсън Контрол, във всяко едно отношение. Бюджетните ABS акумулатори не се нуждаят от допълнително доливане - те са напълно необслужваеми. Предназначени са за използване в автомобили от нисък и среден клас.

Ако тези невероятни качества на новите бюджетни модели на Джонсън Контрол не са достатъчни, за да ги направят Ваши фаворити, можете да ги видите в магазина на фирма КИТ-93. Нашите специалисти ще Ви дадат подробна информация за всеки от тях и 2 години гаранция за всички ABS моделите на Джонсън Контрол! А, за да направим изборът Ви още по-лесен, освен немското качество и гаранцията прибавяме и още една изненада – всички бюджетни модели акумулатори ABS, сега са на страхотни ЕКО цени до края на 2017г.!